Jocs en català Ordinador

Kidnelis: un nou recurs educatiu en format de videojoc

Croissant Cat Games està preparat per llançar el seu primer videojoc a Steam, Kidnelis, el dilluns 10 de juny. Kidnelis és una adaptació d’un joc de taula desenvolupat per Sabadell Shop, una empresa local de joguines a Sabadell, amb qui Croissant Cat Games ha establert un acord comercial.

El joc té com a objectiu ajudar a desenvolupar i reforçar habilitats cognitives i educatives per als seus jugadors. Ha estat dissenyat com un recurs per al sector educatiu, oferint més que només entreteniment.

Kidnelis estarà disponible en cinc idiomes: català, castellà, anglès, alemany i romanès, amb plans per a actualitzacions regulars durant almenys l’any vinent, amb la possibilitat d’afegir més idiomes.

Inicialment, el joc estarà disponible per a Windows, amb plans futurs per donar suport a Linux i macOS. A més, Croissant Cat Games està considerant expandir-se a la Microsoft Store i explorar plataformes mòbils com Apple i PlayStore.

Des de Nou Joc, us animem a donar-li una oportunitat a Kidnelis, i col·laborar al seu èxit afegint-lo a la vostra llista de desitjos de Steam, i publicant una ressenya.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *