Sector

Ryu Ga Gotoku Studio i Prime Video anuncien una sèrie d’acció de Like a Dragon: Yakuza

Prime Video estrenarà Like a Dragon: Yakuza, una sèrie d’acció amb actors reals, adaptada de la franquícia de videojocs de Ryu Ga Gotoku Studio i Sega.

La sèrie de sis episodis és dirigida per Take Masaharu i Takimoto Kengo, i protagonitzada per Takeuchi Ryoma com el personatge principal, Kazuma Kiryu. Estarà disponible a Prime Video en dos lots de tres episodis el 25 d’octubre i l’1 de novembre, amb versions subtitulades i doblades en 30 idiomes. No s’ha concretat si la serie comptarà amb àudio en català, però recordem que Fallout sí disposa de subtítols.

Ambientada en dos períodes de temps, 1995 i 2005, la sèrie segueix la vida d’un membre de la yakuza amb un fort sentit de la justícia. La saga Yakuza és coneguda per la seva representació del món criminal japonès, en el districte fictici de Kamurochō, inspirat en Kabukichō. La sèrie té com a objectiu explorar el Japó modern i les històries dramàtiques de personatges com Kazuma Kiryu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *