Ordinador

La demo de Metal Slug Tactics ja està disponible durant el Steam Next Fest

Dotemu i Leikir Studio han anunciat la primera demo de Metal Slug Tactics. Aquesta adaptació tàctica de la clàssica sèrie d’acció està disponible com a part del Steam Next Fest del 10 al 17 de juny. El joc complet està programat per a ser llançat aquesta tardor a PC via Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

A la demo, els jugadors poden experimentar combats estratègics que abasten la primera regió del joc. Començant des de les casernes de l’esquadró, que serveixen com a base per millorar personatges i comprar equipament, els jugadors seleccionaran lluitadors per desplegar en missions. Les habilitats úniques de cada personatge han de ser considerades a l’hora de formar un equip per atacar, flanquejar i superar els enemics de la sèrie Metal Slug, juntament amb nous adversaris. La finalització exitosa de combats de gran tensió desbloquejarà Tarma com a personatge jugable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *