Ordinador

La demo de Cat Quest III ja està disponible per a PC

The Gentlebros i Kepler Interactive han anunciat que la demo jugable de Cat Quest III ja està disponible per a PC a través de Steam. Això segueix el llançament previ de la demo a Nintendo Switch, permetent als jugadors de PC explorar el món obert del joc abans del seu llançament el 8 d’agost de 2024.

Un nou tràiler revela diversos equips i armes que els jugadors poden utilitzar per navegar pel “Purribean”. La demo ofereix una vista prèvia de les primeres àrees del joc i introdueix alguns dels personatges i adversaris que els jugadors trobaran.

Cat Quest III es llançarà el 8 d’agost de 2024, coincidint amb el Dia Internacional del Gat, i estarà disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Les reserves per a la versió digital estan obertes a totes les plataformes, i les edicions físiques per a Nintendo Switch i PlayStation 5 també es poden reservar. L’edició física inclou el joc, un mapa, i una fulla d’enganxines.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *