Sector

La Premier League arriba a Football Manager

La Premier League i Sports Interactive, l’estudi responsable de Football Manager, han anunciat un acord de llicència de quatre anys.

A partir de la temporada 2024/25, els 20 clubs de la Premier League comptaran amb llicència completa i inclouran els seus logotips, equipacions i fotos de jugadors oficials en tot el catàleg futur de Football Manager. Aquest acord permetrà als jugadors de tot el món interactuar amb la Premier League en les pròximes edicions del joc.

Football Manager ha estat una part important del panorama esportiu durant dècades, i és estimat i gaudit per milions d’aficionats a tot el món. Estem encantats que la Premier League tingui ara un paper encara més destacat en el joc, contribuint a oferir una experiència més profunda i autèntica a qualsevol que s’enfronti al repte de gestionar un club de la Premier League.

Will Brass, director comercial de la Premier League

Més endavant es revelarà més informació sobre la integració de la Premier League a Football Manager, així com sobre les activitats de col·laboració entre l’estudi i la lliga.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *