Mòbil Ordinador

Resident Evil 7 i Resident Evil 2 arriben als dispositius d’Apple

Capcom ha anunciat que Resident Evil 7 estarà disponible a l’App Store a partir del 2 de juliol de 2024 per a l’iPhone 15 Pro, l’iPhone 15 Pro Max i tots els iPads i Macs amb xips M1 o posteriors. A més, el remake de Resident Evil 2 està en desenvolupament per a aquests dispositius.

Ambdós jocs funcionen amb el motor RE de Capcom i utilitzaran la tecnologia MetalFX Upscaling d’Apple per millorar els gràfics i el rendiment a l’iPhone, l’iPad i el Mac. Els jugadors podran provar una part de cada joc de manera gratuïta abans de comprar les versions completes. Aquests títols admetran la compra universal i la progressió creuada, permetent als jugadors continuar el seu joc en qualsevol dispositiu compatible.

Resident Evil 7 inclourà controls millorats amb una funció de disparat automàtic que facilita el joc. També es donen suport als comandaments Bluetooth a iPhone, iPad i Mac. Les reserves de Resident Evil 7 comencen avui, i el llançament inclourà el joc principal i el DLC “Not A Hero”. També estarà disponible l’actualització de l’edició Gold, que ofereix contingut DLC addicional.

Altres entrades a la sèrie Resident Evil, com Resident Evil 4 i Resident Evil Village, ja estan disponibles als models d’iPhone 15 Pro i als iPads i Macs amb xips de la sèrie M.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *