Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

La trilogia original de Dragon Quest arribarà en HD

La trilogia original de Dragon Quest arribarà en HD

El joc Dragon Quest III HD-2D Remake, part de la coneguda “trilogia d’Erdrick”, es rellançarà amb gràfics HD-2D renovats, noves funcions i una trama actualitzada. Aquest remake ofereix tant als fans de sempre com als nous jugadors l’oportunitat d’explorar aquesta aventura èpica.

El joc estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam i Microsoft Store per a PC. Les reserves estan obertes i inclouen un lot gratuït per a aquells que reservin l’edició estàndard, sigui en format físic o digital. El llançament està previst per al 14 de novembre de 2024.

A més, Dragon Quest I & II HD-2D Remake continuarà la saga amb els jocs Dragon Quest I i Dragon Quest II, programats per llançar-se el 2025. Més informació sobre les plataformes estarà disponible pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.