Nintendo Ordinador PlayStation

Marvelous anuncia Farmagia per a PlayStation 5, Nintendo Switch i PC

Marvelous anuncia Farmagia per a PlayStation 5, Nintendo Switch i PC

Marvelous Europe, en col·laboració amb Marvelous USA i Marvelous Inc., ha anunciat el pròxim llançament de Farmagia, un nou joc d’acció i cultiu de monstres que arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 5 i Windows PC a través de Steam l’1 de novembre de 2024. El joc inclou dissenys de personatges i monstres de l’artista Hiro Mashima, conegut per la seva feina a Fairy Tail i Edens Zero.

A Farmagia, els jugadors entren al món de Felicidad, on els agricultors coneguts com a Farmagia crien i comanden monstres sota la guia del Magus Diluculum. No obstant això, després de la mort del Magus, la terra es troba en turment mentre oportunistes lluiten pel poder fent servir aquests éssers. La història se centra en el protagonista Ten i els seus aliats a Centvelt, que han de combatre el govern tirànic de Glaza. Els jugadors assumiran el paper de Ten, cultivant monstres a la seva granja i utilitzant-los en batalles per tot el terreny de Felicidad per recollir recursos i millorar el seu lloc de residència.

Farmagia està sent desenvolupat per Marvelous Inc. i serà publicat per Marvelous Europe a Europa, amb edicions digitals previstes per a totes les plataformes. Les reserves per a una edició limitada física, amb un preu de 59,99 €, estaran disponibles aviat per a Nintendo Switch i PlayStation 5, incloent-hi el joc, un CD de la banda sonora, un llibre d’art i una capsa il·lustrada per Hiro Mashima.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.