Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Ace Attorney Investigations Collections anunciat per a PC i consoles

Ace Attorney Investigations Collections anunciat per a PC i consoles

Aquest any arribarà Ace Attorney Investigations Collections. Aquesta col·lecció reuneix dos títols icònics, Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth i Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit, originalment llançats per a Nintendo DS. Ambdós jocs tornen remasteritzats, oferint noves característiques millorades per als jugadors.

Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit, per primera vegada disponible fora del Japó, s’uneix a la col·lecció. Els jugadors assumiran el paper del fiscal Miles Edgeworth mentre investiga per descobrir la veritat darrere de casos complicats. La col·lecció estarà disponible a partir del 6 de setembre de 2024 a Nintendo Switch, PlayStation, Xbox i PC (Windows i Steam).

La reserva anticipada ja està disponible i inclou cinc temes musicals amb arranjaments especials. Els jugadors podran gaudir de millores visuals en alta definició, animacions de personatges més fluides i l’opció de alternar entre sprites nous i clàssics. A més, s’introdueix un mode història actualitzat, així com una galeria amb il·lustracions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.