Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Nightdive Studios anuncia Killing Time: Resurrected per a PC, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch

Nightdive Studios ha anunciat Killing Time: Resurrected, una edició remasteritzada del joc de trets en primera persona de terror llançat el 1995. Està previst que es llanci per a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC a través de Steam, GOG i Humble Store el 2024.

Desenvolupat per Nightdive Studios i Ziggurat Interactive, l’edició remasteritzada promet portar el caos amb la seva jugabilitat sofisticada plena d’humor i violència visual. Llançat originalment el 1995, Killing Time va guanyar una base de fans dedicada dins de les comunitats de jocs d’acció. L’edició remasteritzada inclourà art en alta definició, millores en la jugabilitat, controls més responsius i opcions de configuració de controls més àmplies.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *