Ordinador

Playtonic Games anuncia Yooka-Replaylee per a PC i consoles

Playtonic Games anuncia Yooka-Replaylee per a PC i consoles

Playtonic Games ha revelat Yooka-Replaylee, una versió remasteritzada de Yooka-Laylee, dissenyada per a PC (Steam). Tot i que els detalls sobre altres plataformes i una data de llançament continuen sense revelar-se, el joc promet diverses millores.

Yooka-Replaylee, liderat pel mateix equip creatiu responsable de títols icònics com Banjo-Kazooie i Donkey Kong Country, reflecteix gairebé una dècada d’experiència i creixement dins de l’empresa, juntament amb els coneixements adquirits de projectes anteriors i els comentaris de la comunitat des del llançament original.

Les característiques destacades inclouen:

  • Millores visuals: Una revisió de l’art i les animacions, que promet un millor rendiment i resolució.
  • Nous reptes: Una barreja de reptes existents revisats i de nous per descobrir pels jugadors.
  • Nova moneda col·leccionable: Els jugadors poden recollir les monedes disperses de Capital B, la moneda oficial de Hivory Towers, per gastar-les en diversos elements del joc.
  • Navegació millorada: Un nou mapa del món i un rastrejador de reptes tenen com a objectiu simplificar la navegació durant el joc.
  • Opcions de tòniques ampliades: Els jugadors poden personalitzar el seu estil de joc amb diverses millores, a més de nous productes de la Vendi.
  • Controls i càmera millorats: Ajustos en el conjunt de moviments i els controls de la càmera ofereixen una jugabilitat més fluïda.
  • Banda sonora orquestral: La banda sonora original dels reconeguts compositors Grant Kirkhope i David Wise torna, ara com a una banda sonora orquestral bellament arranjada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.