Ordinador

Noreya: The Gold Project es llança avui a Steam

Noreya: The Gold Project es llança avui a Steam

Avui, Dreamirl Game Studio i PixelHeart han anunciat el llançament de Noreya: The Gold Project a Steam. El joc està disponible per 27,99 euros, amb un descompte del 15% durant la primera setmana. Pròximament, el joc també estarà disponible en totes les consoles.

Noreya: The Gold Project és un joc d’estil metroidvania en què els jugadors participaran en una lluita entre divinitats, escollint entre corrompre l’or o purificar la llum per assolir els seus objectius. Els jugadors podran decidir la seva lleialtat entre els diferents deus. Les decisions preses en el joc influiran en la progressió del jugador, modificant els camins i habilitats disponibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.