Ordinador PlayStation Xbox

The Berlin Apartment es presenta amb un tràiler

The Berlin Apartment es presenta amb un tràiler

btf ha presentat el seu nou joc d’aventura en primera persona, The Berlin Apartment, que està en desenvolupament per a PC, PlayStation i Xbox. El joc presenta una sèrie d’històries episòdiques que abasten l’últim segle, cadascuna amb els seus propis protagonistes, gènere i atmosfera, totes centrades en un apartament històric a Berlín.

La narració comença amb un manetes encarregat de reformar un apartament vell. A causa de la situació de la covid, ha de cuidar i educar a casa la seva filla durant la renovació. A mesura que descobreix la història de l’apartament, comparteix les seves històries amb la seva filla, donant vida al passat a través de les relíquies deixades pels antics habitants.

El director del joc, Hans Böhme, va expressar entusiasme per la presentació, mencionant que es compartirà més informació sobre la varietat de gèneres i històries en el futur. De moment, el tràiler ofereix una visió de l’esperit del joc, deixant alguns misteris a descobrir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.