Ordinador

Nuggets Entertainment anuncia el seu primer joc: Among the Wild

Nuggets Entertainment, un estudi independent format per veterans i cofundadors de Coffee Stain, ha anunciat el seu primer joc, Among the Wild. El joc es va revelar al PC Gaming Show i és un joc de granja i exploració en primera persona on els jugadors construeixen i gestionen una granja, capturen criatures i exploren territoris desconeguts.

Nuggets Entertainment té previst llançar una versió alfa a Steam a finals d’aquest any, seguida d’una versió en accés anticipat. L’estudi pretén construir i perfeccionar el joc amb l’ajuda de la comunitat.

Tim Badylak, director creatiu d’Among the Wild, va destacar el compromís de l’estudi per crear un joc que gaudeixin jugant i involucrar una comunitat dedicada en el procés de desenvolupament. Jace Varlet, Community Manager a Nuggets Entertainment, va subratllar la importància del compromís de la comunitat en el desenvolupament del joc.

Els jugadors interessats poden registrar-se per a l’alfa al lloc web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *