Ordinador PlayStation Xbox

Revelats els primers detalls de Call of Duty: Black Ops 6

Desenvolupat per Treyarch i Raven Software, Call of Duty: Black Ops 6 és un thriller d’espionatge ambientat a principis dels anys 90, un període de transició i canvi en la política global, caracteritzat pel final de la Guerra Freda i l’ascens dels Estats Units com a única superpotència. El joc s’estrenarà a Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 i PC el 25 d’octubre, mateix dia d’estrena a Game Pass.

Detalls de la campanya

La campanya de Black Ops 6 porta els jugadors a una nova època: principis dels anys 90. En el veritable estil de Black Ops, la història fictícia es basa en la història d’aquella època, submergint-te en una estranya i clandestina conspiració on una força ombrívola ha infiltrat el govern dels Estats Units. Qualsevol que resisteixi és marcat com a traïdor, forçant els jugadors a passar a la clandestinitat per primera vegada per combatre la mateixa màquina que els va crear. Res és el que sembla, i la veritat pot ser difícil de comprendre, portant-te cada vegada més profundament en la intriga, la desconfiança i les revelacions psicològiques que desafien la ment.

Novetats per al multijugador

Amb una gran quantitat de contingut des del primer dia, espera 16 mapes multijugador nous el primer dia, incloent-hi 12 mapes bàsics de 6v6 i quatre mapes petits de tipus Strike, dissenyats per jugar en partides de 2v2 o Face Off de 6v6. El multijugador també és on posaràs a prova les teves habilitats i aprendràs a moure’t com un heroi d’acció, amb innovacions com “l’Omnimoviment”, que et permet córrer, lliscar i tirar-te en qualsevol direcció, així com el Moviment Intel·ligent, amb assistències per córrer, saltar i ajupir-se, permetent-te aconseguir maniobres increïbles i complexes amb facilitat. També hi ha zones d’impacte enemigues ampliades, una increïble gamma d’equipament, optimitzacions de HUD i el retorn del Mode Teatre i el Prestigi Clàssic.

El mític mode zombis

Black Ops 6 també marca el retorn del mode “Zombies”, el favorit dels fans on els jugadors hauran d’eliminar hordes de no-morts. Els jugadors podran esperar dos mapes nous el dia del llançament, i un nombre impressionant de secrets per descobrir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *