Nintendo PlayStation Xbox

Parasol Stars arribarà a les consoles modernes

Parasol Stars arribarà a les consoles modernes

TAITO i ININ Games han anunciat que Parasol Stars: The Story of Bubble Bobble III es llançarà digitalment l’11 de juliol de 2024 per 9,99 €. El joc estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox.

Originalment llançat el 1991 per a PC Engine, Parasol Stars és la tercera entrega de la sèrie Bubble Bobble. El joc es va basar en l’èxit dels seus predecessors, Bubble Bobble i Rainbow Islands, i va guanyar popularitat en diverses plataformes, incloent-hi Atari ST, Amiga, Game Boy i NES.

Les reserves per a la versió de Nintendo Switch ja estan disponibles, mentre que les reserves per a Xbox començaran el 19 de juny. Ambdues plataformes ofereixen un descompte del 10% en les reserves fins a la data de llançament. Les versions de PlayStation 4 i PlayStation 5 també estaran disponibles l’11 de juliol de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.