Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Ball: Sparking! Zero mostra els seus modes de joc

Dragon Ball: Sparking! Zero mostra els seus modes de joc

Dragon Ball: Sparking! Zero es llançarà l’11 d’octubre de 2024. Els jugadors ara poden explorar els modes i les funcions disponibles en el joc. El joc estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

El productor Jun Furutani ha presentat el mode de “Episode Battle”, una funció per a un sol jugador on els jugadors poden triar entre vuit personatges, incloent-hi en Goku i en Vegeta. Aquest mode permet als jugadors participar en batalles basades en Bola de Drac Z fins al Torneig del Poder de Bola de Drac Super, amb escenes vistes des d’una perspectiva en primera persona i presa de decisions que porta a escenaris alternatius.

El mode de batalla personalitzada ofereix la possibilitat de crear escenaris que involucren personatges de la franquícia. Les batalles Extra són escenaris creats pels desenvolupadors amb condicions de victòria úniques i escenes especials. Els jugadors poden crear batalles des de zero o modificar batalles Extra existents, i després compartir les seves creacions.

Dragon Ball: Sparking! Zero inclou modes multijugador tant en línia com fora de línia. Dissenyat per a la nova generació de consoles, el joc permet als jugadors competir localment, oferint tant als veterans com als nous jugadors l’oportunitat de reviure records o millorar les seves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.