Nintendo PlayStation

Pepper Grinder arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Pepper Grinder arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

Desenvolupat per Ahr Ech i publicat per Devolver Digital, Pepper Grinder estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch a partir del 4 d’octubre d’aquest any. Els interessats ja poden fer la reserva a través de la web de Meridiem Games.

Pepper Grinder és un joc d’aventures protagonitzat per Pepper, una marinera, i la seva perforadora superpotent, Grinder. Després de perdre el seu tresor, Pepper utilitzarà Grinder per excavar i recuperar el que és seu. Durant el seu viatge, Pepper s’enfrontarà diversos obstacles, controlarà màquines i plantarà cara a enemics en la seva cerca de recuperar la seva fortuna.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.