Nintendo

El roguelike tàctic Dicefolk arriba avui a Nintendo Switch

El roguelike tàctic Dicefolk arriba avui a Nintendo Switch

Good Shepherd Entertainment, juntament amb els desenvolupadors LEAP Game Studio i Tiny Ghoul, han llançat oficialment Dicefolk, un roguelike tàctic enfocat en el combat amb daus i la captura de monstres, a Nintendo Switch a un preu de 14,99 €.

Dicefolk, llançat prèviament a PC, ja està disponible per als jugadors de Switch. Aquest joc d’estratègia per torns permet als jugadors dirigir els seus propis torns i els dels seus enemics, utilitzant daus per influir en les habilitats disponibles durant les batalles. Els jugadors han de triar les cares dels daus que portaran amb ells, cosa que afecta directament les habilitats del seu equip i dels seus adversaris.

El joc se centra en la història de l’Alea, una jove heroïna qui ha d’enfrontar-se a Salem en un món al llindar de l’extinció. Els jugadors poden reclutar més de 100 criatures i col·leccionar diversos objectes, permetent una àmplia varietat de combinacions estratègiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.