Ordinador PlayStation Xbox

Shadow of the Erdtree escampa la seva ombra a Elden Ring

Shadow of the Erdtree escampa la seva ombra a Elden Ring

Bandai Namco i FromSoftware han llançat la darrera expansió per a Elden Ring, titulada Shadow of the Erdtree. Els jugadors ara poden explorar el “Regne de l’Ombra” seguint Miquella i els seus seguidors en aquest nou capítol. L’expansió està disponible en diverses versions, incloent-hi una edició de col·leccionista i paquets amb el joc base, per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

Shadow of the Erdtree, desenvolupat per FromSoftware sota la direcció de Hidetaka Miyazaki, amb col·laboracions de George R. R. Martin, afegeix nou contingut al guardonat Elden Ring. Els jugadors trobaran nous caps, conjurs, habilitats, armes i armadures, mentre s’aventuren per noves terres repletes de perills.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.