Nintendo

Meridiem Games distribuirà Elrentaros Wanderings per Nintendo Switch

Meridiem Games distribuirà Elrentaros Wanderings per Nintendo Switch

Elrentaros Wanderings, un nou RPG d’acció desenvolupat per Rear Sekai, s’ha confirmat en format físic per a la Nintendo Switch. Ambientat a Elrentaros, el joc segueix les aventures d’un protagonista que coneix els seus habitants i es llança en una cerca per ajudar-los. Durant el seu viatge, una misteriosa llum el transporta a un món completament nou, plantejant la incògnita de quina és la seva veritable llar.

L’edició física inclourà el joc base juntament amb una funda exclusiva, un clauer i un conjunt d’adhesius. Elrentaros Wanderings està programat per ser llançat el 11 d’octubre de la mà de Meridiem Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.