Ordinador PlayStation Xbox

Steel Seed revela elements de la seva història

ESDigital Games i Storm in a Teacup van presentar un nou tràiler del seu pròxim joc d’acció i aventures de sigil, Steel Seed, durant el recent PC Gaming Show. El joc està previst per a finals de 2024 per PC a través de Steam i Epic Games Store, així com per a PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Steel Seed està ambientat en un món de ciència-ficció fosc on la humanitat es troba a la vora de l’extinció, i la clau per a la supervivència es troba dins d’una perillosa instal·lació subterrània.

El nou tràiler introdueix la protagonista, Zoe, i el seu dron volador, KOBY, mentre exploren la instal·lació. Proporciona una visió dels entorns i el combat que els jugadors experimentaran. A més, insinua una entitat misteriosa anomenada ‘S4VI’ i el seu paper en la recerca de Zoe per descobrir els secrets de la instal·lació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *