Ordinador PlayStation Xbox

Tripwire Interactive presenta la jugabilitat de Killing Floor 3

Tripwire Interactive presenta la jugabilitat de Killing Floor 3

Tripwire Interactive ha publicat el primer tràiler oficial de jugabilitat de Killing Floor 3, després de la seva revelació exclusiva durant el PC Gaming Show al Summer Game Fest. El tràiler mostra nous continguts, oferint una visió més detallada del joc cooperatiu d’acció/terror que es llançarà a principis del 2025. Killing Floor 3 s’està desenvolupant per a PC (a través de Steam i Epic Games Store), PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

El tràiler de joc presenta els tres primers nous especialistes de Nightfall, incloent-hi el retorn de Mr. Foster. Cada especialista compta amb habilitats úniques, oferint avantatges en combat amb armes personalitzables i ginys militars avançats. Els mapes del joc tenen nous nivells de verticalitat, millorats amb moviments com el desplaçament ràpid i l’escalada, i l’addició de trampes ambientals. Els Zeds de Horzine han estat redissenyats amb armament, moviment, IA i comportament millorats, fent-los més destructius. El tràiler també revela una de les noves creacions de Horzine, The Impaler.

Estem molt emocionats perquè els jugadors experimentin el món que estem creant per a Killing Floor 3. Avui hem llançat el nostre primer tràiler de jugabilitat donant als fans una visió ampliada del joc que hem estat desenvolupant, i la carnisseria que poden esperar quan Killing Floor 3 es llanci a principis del 2025.

Bryan Wynia, director creatiu a Tripwire Interactive

Killing Floor 3 està ambientat l’any 2091, 70 anys després dels esdeveniments de Killing Floor 2. En aquesta entrega, la megacorporació Horzine ha creat un exèrcit de Zeds. Els jugadors assumiran el paper d’un especialista de Nightfall, unint-se a un equip de fins a cinc jugadors per lluitar a través d’un futur distòpic, enfrontant-se a onades de Zeds, desbloquejant noves habilitats i construint el seu arsenal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.