Nintendo

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom anunciat per a Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom anunciat per a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, l’última incorporació a la sèrie The Legend of Zelda, que es llançarà el 26 de setembre per a Nintendo Switch. En aquest nou títol, els jugadors assumiran el paper de Zelda mentre emprèn una missió per salvar el regne de Hyrule.

La història del joc gira al voltant d’esquerdes misterioses que apareixen a tot Hyrule, fent desaparèixer els habitants, inclòs un espadatxí conegut. Zelda s’uneix amb una fada anomenada Tri i empunya la “Tri Rod”, que permet als jugadors crear i manipular “ecos”, imitacions d’objectes trobats a l’entorn. Aquests ecos es poden utilitzar per resoldre trencaclosques i combatre enemics de diverses maneres creatives, com ara utilitzar ecos de blocs d’aigua, formar ponts amb llits vells o utilitzar roques com a projectils.

Els jugadors també poden crear ecos de monstres per ajudar en les batalles, afegint una nova capa d’estratègia al joc. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom pretén oferir una experiència innovadora en la sèrie, centrant-se en el viatge de Zelda i el seu ús de la saviesa per superar els desafiaments i rescatar Hyrule.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.