Nintendo

Anunciada una nova entrega de Mario & Luigi

Anunciada una nova entrega de Mario & Luigi

Nintendo ha anunciat el llançament de Mario & Luigi: Brothership, una nova entrega de la saga prèviament desenvolupada per AlphaDream. El joc es llançarà el 7 de novembre de 2024, exclusivament per a Nintendo Switch.

Nintendo ha anunciat el pròxim llançament de Mario & Luigi: Brothership, la darrera entrega de l’estimada sèrie d’aventures RPG de Mario & Luigi. En aquesta nova aventura, els jugadors s’uneixen a Mario i Luigi mentre s’embarquen en un viatge en el món de Concordia.

Els jugadors controlaran els icònics germans mentre exploren diversos entorns com ara les selves i les ciutats, trobant nous aliats i personatges coneguts com la Princesa Peach i Bowser. El joc posa l’accent en la jugabilitat cooperativa, requerint que els jugadors utilitzin moviments i atacs Bros. per superar obstacles i combats basats en torns.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.