PlayStation

V Rising ja està disponible per a PlayStation 5

Stunlock Studios ha llançat la versió per a PlayStation 5 del seu joc de rol d’acció i supervivència en món obert, V Rising. Aquest llançament segueix la sortida inicial del joc a Steam el 8 de maig.

A V Rising, els jugadors es desperten com a vampirs, construeixen castells, eviten la llum del sol i exploren un món obert amb set regions i 57 lluites contra caps. El joc ofereix modes solitari i multijugador en línia. La versió per a PlayStation 5 ha estat ajustada en col·laboració amb Auroch Digital, incorporant millores en la interfície d’usuari i característiques específiques per al comandament DualSense.

Els jugadors també poden participar en l’esdeveniment Legacy of Castlevania, desenvolupat amb Konami Digital Entertainment. Aquest esdeveniment inclou batalles contra Simon Belmont i l’opció de comprar el paquet Legacy of Castlevania Premium per 19,99 EUR. L’edició Complete de V Rising, que inclou tots els paquets cosmètics disponibles, també està disponible.

Edicions disponibles:

  • Edició estàndard: 39,99 euros
  • Edició Castlevania (inclou el paquet Legacy of Castlevania Premium): 59,99 euros
  • Edició Complete (inclou tots els DLCs cosmètics): 99,99 euros

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *