Ordinador

Sumerian Six: un nou joc d’aventura tàctica de Artificer i Devolver Digital

Artificer i Devolver Digital han anunciat Sumerian Six, un joc d’aventura tàctica en temps real, durant el PC Gaming Show. El joc segueix un grup de científics que combinen la seva experiència per dur a terme missions secretes contra el Tercer Reich durant la Segona Guerra Mundial.

A Sumerian Six, els jugadors controlaran l’Enigma Squad, un equip de científics convertits en comandos, mentre es mouen darrere de les línies enemigues. El joc presenta una barreja de combat tàctic, mecàniques d’infiltració i tecnologia experimental. Una demo està disponible actualment a Steam, permetent als jugadors experimentar els dos primers capítols.

La història inclou una varietat de personatges com la química exiliada Rosa Reznick, Wojtek l’Ós i el psicoanalista Siegfried von Adelsberg. Els jugadors han d’utilitzar les habilitats úniques de cada membre i combinar-les estratègicament per superar els enemics. La narrativa inclou trobades amb armes científiques ocultes i artefactes sumeris antics, amb l’objectiu de frustrar els plans dels nazis liderats per Hans Kammler, un antic membre de l’equip.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *