Núvol Xbox

Xbox i Amazon col·laboren per portar Xbox Cloud Gaming a dispositius Fire TV

Xbox i Amazon col·laboren per portar Xbox Cloud Gaming a dispositius Fire TV

Xbox ha anunciat una col·laboració amb Amazon per portar Xbox Cloud Gaming (Beta) a determinats dispositius Amazon Fire TV. A partir de juliol, els membres de Xbox Game Pass Ultimate en més de 25 països podran jugar directament des de l’aplicació Xbox en certs dispositius Amazon Fire TV a través del joc al núvol, oferint més formes de jugar a Xbox i gaudir dels seus títols.

L’aplicació Xbox estarà disponible inicialment a Fire TV 4K Max (2023) i Fire TV Stick 4K (2023), amb un preu a partir de 69,99 €. Amb un dispositiu Fire TV compatible, una subscripció a Xbox Game Pass Ultimate i un comandament sense fils amb Bluetooth, els jugadors podran accedir a una àmplia biblioteca de jocs a través de Xbox Cloud Gaming (Beta), incloent-hi títols com Senua’s Saga: Hellblade II, Starfield i Forza Horizon 5.

Ashley McKissick, vicepresidenta corporativa d’experiències i plataformes Xbox, va destacar que l’expansió dels jocs de Xbox als dispositius Fire TV ofereix als jugadors una altra opció per gaudir dels seus jocs favorits utilitzant dispositius que ja posseeixen. Per a aquells que no tenen una consola Xbox, aquesta és una forma assequible i còmoda de començar a jugar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.