Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft anuncia Prune & Milo per a PC i consoles

JanduSoft anuncia Prune & Milo per a PC i consoles

Prune & Milo, un joc de trencaclosques per torns desenvolupat per Boris de Flocons Studio, es llançarà l’11 de juliol. El joc estarà disponible a Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One i Nintendo Switch. Les reserves per als usuaris de Xbox s’obriran una setmana abans del llançament oficial.

Prune & Milo segueix la història dels germans Prune i Milo durant les seves vacances en un campament. L’aventura comença quan Milo cau en una cova misteriosa, cosa que fa que la Prune el segueixi. Junts, naveguen pels trencaclosques, descobreixen secrets i treballen per prevenir un apocalipsi anunciat amb la guia de Christopher, un mussol.

El joc compta amb més de 70 nivells de trencaclosques per torns repartits en tres mons diferents. Els jugadors poden canviar entre la Prune i el Milo per utilitzar les seves habilitats úniques, trobant diversos personatges i desafiaments pel camí.

Prune & Milo tindrà un preu de 10,49 €, amb un descompte del 20% disponible en el llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.