Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler de Metaphor: ReFantazio presentat a la Anime Expo 2024

Nou tràiler de Metaphor: ReFantazio presentat a la Anime Expo 2024

ATLUS ha llançat avui un nou tràiler de Metaphor: ReFantazio, a la Anime Expo 2024. Aquest tràiler, centrat en la història del joc, ofereix una ullada als esdeveniments previs al viatge dels jugadors.

El panell d’ATLUS va comptar amb la presència del director del joc, Katsura Hashino, i el dissenyador de personatges, Shigenori Soejima, que van proporcionar detalls sobre l’ambientació, els personatges i els monstres del joc. ATLUS transmetrà els detalls del panell en una transmissió especial en directe el 6 de juliol al canal de YouTube de ATLUS West. La gravació íntegra del panell estarà disponible posteriorment al canal de YouTube de ATLUS West.

Metaphor: ReFantazio es llançarà l’11 d’octubre de 2024 per a Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *