Ordinador

Coffee Stain Studios anuncia la data de llançament de la versió 1.0 de Satisfactory

Coffee Stain Studios anuncia la data de llançament de la versió 1.0 de Satisfactory

Coffee Stain Studios ha anunciat la data de llançament de la versió 1.0 del seu simulador de construcció de fàbriques, Satisfactory. El joc, que ha venut més de 5,5 milions de còpies durant el seu període d’accés anticipat, deixarà aquest el 10 de setembre de 2024.

Des del seu llançament en accés anticipat el març de 2019, Satisfactory ha rebut vuit grans actualitzacions i nombroses actualitzacions més petites, afegint diverses noves característiques i millores de jugabilitat. Els comentaris dels jugadors han jugat un paper significatiu en aquestes actualitzacions, contribuint al desenvolupament del joc.

Satisfactory és un joc de construcció de fàbriques en un món obert per a 1-4 jugadors, on els jugadors exploren un planeta alienígena, construeixen i automatitzen fàbriques, i es defensen de criatures hostils. El joc està actualment disponible en accés anticipat a Steam i Epic Games Store, amb la versió completa prevista per al 10 de setembre de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *