Nintendo Ordinador Retro

Parking Garage Rally Circuit podria arribar a Switch i Saturn

Parking Garage Rally Circuit podria arribar a Switch i Saturn

El desenvolupador independent Tim “Walaber” FitzRandolph ha anunciat possibles noves plataformes per al seu joc Parking Garage Rally Circuit, condicionat al rendiment de les vendes del joc. Inicialment anunciat per a PC i Linux, el joc podria expandir-se a la Nintendo Switch i la SEGA Saturn si s’assoleixen determinats objectius de vendes.

Si Parking Garage Rally Circuit ven 50.000 còpies, FitzRandolph s’ha compromès a desenvolupar una versió per a Nintendo Switch. Si el joc arriba a les 100.000 còpies venudes, planeja crear una versió per a la SEGA Saturn, una consola que ha inspirat gran part del disseny del joc.

Cada vegada que publico sobre el joc a les xarxes socials, rebo molts comentaris de persones que voldrien una versió per a Switch i que voldrien que em centrés plenament en les inspiracions de la SEGA Saturn i llanci una versió per a Saturn. Portar Parking Garage Rally Circuit a Switch seria increïble i no m’agradaria res més que crear una versió per a SEGA Saturn, ja que és una consola que estimo molt!

Tim “Walaber” FitzRandolph

Parking Garage Rally Circuit és un joc de curses arcade on els jugadors deriven pels aparcaments amb controls precisos i potenciadors concatenables. La gira “Parking Garage Rally Circuit” porta els jugadors per diversos aparcaments dels Estats Units transformats en circuits de curses. El joc presenta elements com roques que cauen i llamps per augmentar el repte. Dissenyat per imitar l’aspecte, la sensació i el so d’un joc de SEGA Saturn de 1998, ofereix curses contra el rellotge fàcils de jugar però difícils de dominar, amb noves classes de cotxes i classificacions per competir.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *