Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Primer tràiler de Totally Spies! – Cyber Mission

Primer tràiler de Totally Spies! – Cyber Mission

Microids ha llançat el primer tràiler del videojoc Totally Spies! – Cyber Mission, que estarà disponible el 31 d’octubre per a Nintendo Switch, PlayStation, Xbox i PC. Desenvolupat per Balio Studio, el joc se situa a Singapur i es basa en la temporada 7 de la sèrie Espies de veritat.

Els jugadors podran controlar la Sam, la Clover i l’Alex mentre exploren Singapur. Al llarg del joc, es trobaran amb personatges coneguts com en Jerry i la Mandy, així com amb nous personatges com ara en Toby, la Zerlina i Mei Lin. El joc ofereix l’opció de jugar en solitari o en mode multijugador local per a fins a 3 jugadors, permetent als jugadors resoldre trencaclosques i utilitzar diversos ginys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *