Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream es llançarà el 4 d’octubre

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream es llançarà el 4 d’octubre

Bandai Namco ha anunciat que SWORD ART ONLINE Fractured Daydream es llançarà el 4 d’octubre de 2024 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC i Nintendo Switch. Les reserves digitals estan disponibles a partir d’avui, amb tres edicions a triar: Standard, Deluxe i Premium.

El joc està ambientat en un món de realitat virtual anomenat Alfheim Online, on el sistema Galaxia provoca una bretxa en el temps i l’espai, barrejant diversos mons i línies temporals. Els personatges de diferents arcs de la sèrie Sword Art Online han de navegar per aquest nou món, formant aliances i revivint records per restaurar la línia temporal.

Els jugadors poden seleccionar personatges de la sèrie per unir-se a grans partides cooperatives de fins a vint lluitadors. El joc inclou incursions amb joc creuat i intenses lluites contra caps, on el treball en equip és crucial. Els que reservin les edicions Digital Deluxe o Digital Premium rebran accés anticipat de tres dies al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.