Núvol Ordinador Xbox

Halo Infinite estrena la operació Anvil durant tot juliol

Halo Infinite estrena la operació Anvil durant tot juliol

La nova operació de Halo Infinite, Anvil, ja està disponible fins al 30 de juliol i ofereix un passi d’operació gratuït de 20 nivells, el mode de joc per equips: “Defensa de sentinella”, un mapa creat per la comunitat, i diversos objectes nous.

Operation Anvil es desenvolupa a l’estació Anvil, on la UNSC i les unitats de Sanghelios van col·laborar per provar prototips experimentals, incloent-hi noves variants d’armadures Spartan.

Els jugadors podran obtenir la nova armadura ASSAILER de Sanghelios, un nou emblema i punts Spartan addicionals. A més, podran participar en el mode multijugador entre equips: Defensa de sentinella. S’ha afegit el nou mapa simètric Command, creat per la comunitat, a la rotació habitual de mapes.

En el nou mode de joc, cada equip ha de protegir els seus sentinelles mentre intenta enderrocar els de l’equip contrari. La partida comença amb 2.000 punts per a cada equip i, a mesura que es causa dany a un sentinella, la puntuació baixa. La partida acaba quan un equip arriba a 0 punts.

Per a més detalls sobre les novetats de Halo Infinite, consulta el tràiler de llançament d’Operació: Anvil i el blog de Halo Waypoint.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.