Nintendo Ordinador

A Little to the Left anuncia Cupboards & Drawers, una nova expansió

Durant el Nintendo Indie World d’avui, Max Inferno i Secret Mode han anunciat una nova expansió per A Little to the Left, anomenada Cupboards & Drawers. L’expansió de pagament estarà disponible a PC, Mac i Nintendo Switch aquest juny.

Cupboards & Drawers afegeix 25 nous puzzles al joc, tots inspirats en els puzles més populars de A Little to the Left. Els puzles estaran basats en diversos objectes, incloent-hi calaixos, caixes de joies i de pesca. Els jugadors hauran d’utilitzar les seves habilitats per ordenar, apilar i organitzar objectes.

La nova expansió promet ser més complexa que el joc base, però no més difícil. Introdueix nous elements interactius, com ara compartiments amagats dins dels puzles.

Anne Macmillan, cofundadora de Max Inferno, ha dit: «Amb Cupboards & Drawers, volem oferir als fans més tipus de puzles dels quals els agraden, però amb alguns afegits. Hem augmentat la complexitat introduint noves capes, com compartiments amagats».

A Little to the Left: Cupboards & Drawers tindrà un preu de 5,99 euros.