Nintendo Ordinador

Acompanya un gatet a casa seva amb Little Kitty, Big City

El primer joc de Double Dagger Studio, Little Kitty, Big City, està previst que desencadeni el caos a Nintendo Switch i PC, quan es llanci el 2024. L’anunci s’ha fet públic durant el darrer esdeveniment Indie World de Nintendo.

A Little Kitty, Big City, els jugadors ajudaran un gatet a trobar el camí cap a casa seva a través d’una ciutat plena de sorpreses. Al llarg del camí, interactuaran amb animals parlants i completaran tasques mentre causen el caos de la manera que només un gat sap fer. Ja sigui fent volar pots de melmelada en una botiga local o robant una barra de pa, els jugadors podran participar en una varietat de delictes relacionats amb els gats.

El joc ofereix un espai obert als jugadors, per explorar la ciutat al seu propi ritme. Poden personalitzar el seu gatet amb una gran quantitat de barrets i fer la migdiada al sol. Tanmateix, arribar a casa és la prioritat principal, fins i tot si l’exploració és necessària.

Little Kitty, Big City estarà disponible tant a Steam com a Nintendo Switch l’any que ve.