Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Teslagrad Remastered i Teslagrad 2 arriben per sorpresa a PC i consoles

Teslagrad 2, l’esperada continuació de Teslagrad, ha arribat finalment a les principals plataformes. Rain Games i Modus Games han fet públic l’anunci avui, gairebé una dècada després del debut del primer joc.

El llançament del joc ha estat una gran sorpresa per als fans, especialment pel fet que coincideix amb el llançament de Teslagrad Remastered, un retorn millorat als inicis de la sèrie, amb nou contingut.

Teslagrad Remastered presenta visuals renovats, actualitzats per donar un aspecte nou i fresc al debut del joc original. El joc també inclou millores, fent que les noves partides siguin intuïtives. A més, també inclou nous reptes per posar a prova les habilitats de resolució de puzles dels jugadors.

A Teslagrad 2, els jugadors acompanyaran a la nova heroïna, Lumina, a través d’un perillós viatge cap a casa. Ella és una «Teslamancer» que esdevé conscient de la seva expertesa amb l’art perdut de la «Teslamància» després d’un accident de naufragi. El joc està ambientat en la remota i abandonada terra de Wyrmheim, amb vistes dibuixades a mà, coves fosques, i gran arquitectura Steampunk.

Els jugadors també podran gaudir de diferents poders, i resoldre puzles fidels a la física dissenyats per a temptar la curiositat dels aventurers i recompensar el pensament creatiu.

El tràiler de llançament del joc ofereix als jugadors una visió de l’aventura que els espera en Teslagrad 2, mostrant visions de tecnologia Steampunk ubicada en una immensa torre abandonada, juntament amb els seus voltants salvatges inspirats en el folklore nòrdic. La natura dibuixada a mà de Teslagrad 2 és una barreja sorprenent de tons pastel i apagats, portant a la vida els entorns tristos i evocadors de Teslagrad.