Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Ja disponible l’accés anticipat de Disney Speedstorm

Gameloft ha anunciat el llançament de l’accés anticipat de Disney Speedstorm, un joc de carreres desenvolupat per Gameloft Barcelona en col·laboració amb Disney i Pixar. El joc està disponible a través dels «Paquets de Fundador» en les categories Standard, Deluxe i Definitive. Els paquets es poden adquirir a través de PlayStation Store, Nintendo eShop, Microsoft Store, Epic Games Store i Steam. A més, els jugadors que comprin els Paquets de Fundador, obtindran articles de bonificació exclusius per millorar la seva experiència de carreres.

Disney Speedstorm presenta personatges de pel·lícules de Disney i Pixar competint en circuits inspirats en els seus respectius mons. El joc es pot jugar a Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, i PC. Els jugadors poden competir tant en modes d’un jugador, com multijugador, incloent-hi joc local i en línia.

La primera temporada, que presenta desafiaments i recompenses, ja està disponible per als jugadors que comprin els Paquets de Fundador. La temporada presenta l’equip de Monstres S.A., que inclou Sulley, Mike Wazowski, Randall Boggs i Celia Mae, com a personatges desbloquejables. La temporada també inclou un circuit inspirat en les pel·lícules.

Alexandru Adam, vicepresident i director de Gameloft Barcelona, va expressar la seva emoció pel llançament de Disney Speedstorm, destacant que era un dels títols més emocionants de l’estudi. Va afegir que l’estudi tenia previst molt contingut nou per al joc en les pròximes setmanes. Luigi Priore, vicepresident de Disney, Pixar i 20th Century Games, va elogiar la col·laboració, dient que el joc oferiria una nova experiència per als fans de Disney i Pixar.

Els Paquets de Fundador estan disponibles a partir de 29,99 euros. Més informació a la pàgina web oficial.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content