Ordinador PlayStation Xbox

Dos nous kits arribaran a Els Sims 4 el 20 d’abril

EA i Maxis han anunciat avui el llançament de dos nous kits per als Sims 4: el «Kit Hivernacle Idíl·lic» i el «Kit Tresors del Soterrani», que estaran disponibles per a PC i consoles a partir del 20 d’abril.

Els jugadors ara poden crear el seu propi paradís de jardineria amb el «Kit Hivernacle Idíl·lic». El qual ofereix una àmplia varietat d’objectes de jardineria, com ara llavors, testos, cistelles de flors, entre altres. Amb finestres i portes de vidre que encaixen a la perfecció, els Sims poden dissenyar l’hivernacle dels seus somnis i gaudir d’un espai lluminós i ple de natura.

D’altra banda, el «Kit Tresors del Soterrani» convida els Sims a crear una habitació soterrània plena d’objectes antics. Des dels vells i desgastats mobles de l’àvia fins a descobriments de segona mà, cada peça té una història i potencial per a una nova vida. Els Sims poden reviure records amb una caixa de discs de vinil, vells trofeus, fotos familiars, i molt més. Objectes com una televisió antiga s’afegeixen a l’espai, creant un soterrani acollidor i ple de caràcter.

Comoditat i personalitat màxima

Els jugadors i jugadores dels Sims 4 ara tenen l’oportunitat de crear nous espais únics i plens de personalitat amb aquests nous kits. Ja sigui que prefereixin la tranquil·litat de la jardineria o la comoditat d’un soterrani.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.