Ordinador

Governa les nacions més populars a Europa Universalis IV: Domination

Paradox Interactive, l’editora sueca de videojocs, ha llançat un nou paquet d’expansió per al seu joc d’estratègia Europa Universalis IV. Amb el nom de «Domination», el paquet ofereix als jugadors noves opcions, missions i un tarannà històric per a crear imperis encara més grans.

El joc se centra en les nacions més populars i poderoses d’Europa Universalis IV, incloent-hi la Xina, Anglaterra, França, el Japó, entre d’altres, com ara Prússia, Portugal i Corea. El paquet d’expansió Domination afegeix més context històric i reptes a aquestes nacions.

Els jugadors es trobaran amb missions que els obligaran a fer eleccions que canviaran irrevocablement el curs de la seva nació, centrant les seves prioritats en una direcció particular. Per exemple, l’imperi otomà tindrà un arbre de conquesta revisat amb noves recompenses per a empènyer la dominació otomana.

La Xina, d’altra banda, tindrà missions diferents. Els jugadors poden triar entre l’expansió, o contrarestar els eunucs per construir un imperi més estable. El Japó, Rússia, Espanya, França, la Gran Bretanya i les nacions menors també tindran missions ampliades i característiques úniques que fan que el joc sigui més divers.

A més de les noves característiques de joc, Domination inclou nous elements d’art i música, afegint més estats, reformes, unitats especials i esdeveniments als països més importants. També estarà acompanyat d’una actualització considerable, gratuïta per a tots els jugadors d’Europa Universalis IV.

Europa Universalis IV: Domination està disponible ara per un preu de venda de 19,99 euros. Amb el llançament de Domination, Paradox Interactive ha demostrat una vegada més el seu compromís de lliurar jocs d’estratègia de qualitat.