Ordinador PlayStation Xbox

Achilles: Legends Untold arribarà a consoles a finals d’any

Dark Point Games ha anunciat que el seu RPG d’acció ambientat a l’antiga Grècia, Achilles: Legends Untold, arribarà a les consoles PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S. No obstant això, el llançament de la versió completa del joc a PC s’ha ajornat al tercer trimestre del 2023. Bàsicament per proporcionar als jugadors accés igualitari al joc i permetre la incorporació de noves funcions i contingut.

El joc, ambientat en un món inspirat en la mitologia grega antiga, presenta una vista isomètrica i un innovador sistema d’acció de Grup IA (GAIA). Els jugadors assumiran el paper del guerrer Achilles i lluitaran contra grans guerrers i criatures mitològiques en un conflicte segle llarg entre déus i persones.

Inicialment programat per al llançament al segon trimestre del 2023, el canvi en la data de llançament donarà més temps a l’equip de desenvolupament per proporcionar contingut addicional. L’equip de Dark Point Games planeja llançar almenys dues actualitzacions importants abans del llançament. Les quals inclouran nous mapes, caps, enemics, assoliments, i molt més. El temps total de jugabilitat s’espera que sigui d’entre 20 i 30 hores, sense incloure el mode New Game+.

Pawel Waszak, CEO de Dark Point Games, va afirmar que el llançament simultani del joc per a PC i consoles és essencial per a realitzar plenament el potencial d’Achilles i proporcionar als jugadors una experiència inoblidable. L’equip planeja treballar estretament amb la comunitat per adaptar el joc a les seves necessitats i expectatives.

Achilles: Legends Untold està actualment disponible a Steam i Epic Games Store per 18,99 euros. Estarà disponible per 23,99 euros a Steam, Epic Games Store, PlayStation Store i Microsoft Store després del llançament complet.