Ordinador PlayStation Xbox

Achilles: Legends Untold arribarà a consoles a finals d’any

Dark Point Games ha anunciat que el seu RPG d’acció ambientat a l’antiga Grècia, Achilles: Legends Untold, arribarà a les consoles PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S. No obstant això, el llançament de la versió completa del joc a PC s’ha ajornat al tercer trimestre del 2023. Bàsicament per proporcionar als jugadors accés igualitari al joc i permetre la incorporació de noves funcions i contingut.

El joc, ambientat en un món inspirat en la mitologia grega antiga, presenta una vista isomètrica i un innovador sistema d’acció de Grup IA (GAIA). Els jugadors assumiran el paper del guerrer Achilles i lluitaran contra grans guerrers i criatures mitològiques en un conflicte segle llarg entre déus i persones.

Inicialment programat per al llançament al segon trimestre del 2023, el canvi en la data de llançament donarà més temps a l’equip de desenvolupament per proporcionar contingut addicional. L’equip de Dark Point Games planeja llançar almenys dues actualitzacions importants abans del llançament. Les quals inclouran nous mapes, caps, enemics, assoliments, i molt més. El temps total de jugabilitat s’espera que sigui d’entre 20 i 30 hores, sense incloure el mode New Game+.

Pawel Waszak, CEO de Dark Point Games, va afirmar que el llançament simultani del joc per a PC i consoles és essencial per a realitzar plenament el potencial d’Achilles i proporcionar als jugadors una experiència inoblidable. L’equip planeja treballar estretament amb la comunitat per adaptar el joc a les seves necessitats i expectatives.

Achilles: Legends Untold està actualment disponible a Steam i Epic Games Store per 18,99 euros. Estarà disponible per 23,99 euros a Steam, Epic Games Store, PlayStation Store i Microsoft Store després del llançament complet.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content