Nintendo PlayStation Xbox

El creador de Brotato anuncia Space Gladiators

El creador de Brotato anuncia Space Gladiators

Seaven Studio ha anunciat el llançament de Space Gladiators, un joc de plataformes roguelite dibuixat a mà en 2D, a les consoles el 4 de maig. Desenvolupat per Blobfish, el joc ofereix un control precís, biomes generats aleatòriament, trampes mortals i centenars de sales fetes a mà que fan que cada partida sigui única.

Els jugadors hauran de lluitar per escapar d’una presó planetària i triar oponents en les arenes per guanyar objectes i monedes. Amb més de 50 enemics i 10 caps finals per vèncer, els jugadors poden desbloquejar noves habilitats per als seus personatges amb més de 300 objectes, incloent-hi mascotes, armes i trastos. El joc també compta amb vuit personatges únics que s’adapten a diferents estils de joc, incloent-hi una patata i un cuc estranger en calçotets.

Space Gladiators s’estrenarà a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Ja està disponible a Steam, on Blobfish ja ha publicat diversos jocs, incloent-hi Brotato. Un roguelite popular amb una valoració extremadament positiva que ha venut més d’1,5 milions de còpies.

Space Gladiators comparteix l’energia espacial de la patata estrafolària de Brotato, però opta per una perspectiva de desplaçament lateral. Els jugadors poden escapar del forat i construir el seu gladiador amb una gran quantitat de mascotes, armes i trastos. Tot mentre s’obren camí a través de desafiaments de plataformes, sales de combat i altres trobades estranyes en el camí.

Personalitzant les partides escollint camins més difícils per a un alt risc i alta recompensa, Space Gladiators promet una experiència de joc engrescadora.

1 comentari

  1. Space Gladiator ja disponible a les principals consoles - Nou Joc

    26/04/2023

    […] farà només un parell de setmanes, el nou roguelite de Blobfish, Space Gladiators, ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Desenvolupat en col·laboració […]

Els comentaris estan tancats.