Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Les Espies de veritat començaran el show el 2024 a PC i consoles

Les Espies de veritat començaran el show el 2024 a PC i consoles

Els fans de la popular sèrie de televisió animada «Espies de veritat» tindran aviat l’oportunitat d’unir-se a la Sam, la Clover i l’Alex, en una nova i emocionant aventura. Microids ha anunciat que un joc basat en la sèrie es llançarà l’any que ve per a PC i consoles.

El joc, que encara està en desenvolupament, permetrà als jugadors controlar a les tres espies adolescents, mentre s’endinsen en una nova missió per salvar el món de les males intencions dels seus enemics. Segons Microids, el joc s’està desenvolupant conjuntament amb Banijay Kids and Family.

Espies de veritat, que es va emetre per primera vegada el 2001, narra les aventures de tres estudiants de secundària de Beverly Hills que també són superespies internacionals. Des de llavors, la sèrie s’ha convertit en un fenomen mundial, amb fans de totes les edats sintonitzant per veure les noies enfrontar-se a diverses missions i salvar el món de nombroses amenaces. La sèrie va arribar a Catalunya a finals de 2002, mitjançant el canal K3. Durant l’època del Super3, també s’ha retransmès en diverses ocasions. L’any vinent, també s’espera que arribi una nova temporada de la sèrie.

Microids encara no ha revelat una data, ni les consoles específiques.