Nintendo

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp inicia l’ofensiva a Nintendo Switch

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp inicia l’ofensiva a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el llançament d’Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp per a Nintendo Switch. Els jocs Advance Wars 1 i 2, originals de la consola Game Boy Advance, han estat remasteritzats. Ara estan disponibles en un únic paquet per a la Nintendo Switch.

La saga Advance Wars consta de jocs d’estratègica basats en torns, en què els jugadors han de controlar les seves tropes per derrotar l’enemic. A través de la seva jugabilitat i varietat de contingut, aquests jocs es van convertir en un èxit instantani quan va ser llançat originalment. Les entregues originals de Game Boy Advance, van ser desenvolupades per Intelligent Systems, coneguts ara per la saga Fire Emblem, que ofereix un estil de joc similar. Pel que fa a aquestes noves versions dels jocs, han estat obra de WayForward.

Amb el llançament de Re-Boot Camp, els fans podran tornar a gaudir d’aquests clàssics d’estratègia en un format actualitzat i millorat. Aquest nou paquet inclou gràfics en alta definició, noves opcions de control i altres característiques que fan que aquests jocs siguin més accessibles i emocionants que mai. Convé destacar que, a Nintenhype.cat, hi podeu trobar un article especial per celebrar el llançament del joc, amb molts més detalls.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.