Núvol Ordinador Xbox

Homestead Arcana arriba a PC, Xbox i el núvol

Homestead Arcana, el nou joc de conreus desenvolupat per Serenity Forge i publicat per Skybound Entertainment, ja està disponible a PC a través de Steam i Game Pass per a Xbox Series, PC i el núvol. El joc ha estat en desenvolupament durant diversos anys i està ambientat en un món on una força perillosa coneguda com la «Miasma» ha pres el control de la terra.

Els jugadors prenen el paper d’una jove bruixota grangera que s’embarca en una aventura màgica amb el seu gat Huckleberry. La seva missió és salvar la terra per a les generacions futures i garantir el benestar del món. Per aconseguir aquest objectiu, els jugadors han de cultivar i crear encanteris per connectar amb la natura, i revitalitzar el món. Tanmateix, també han de descobrir els secrets que s’amaguen darrere del Miasma.

Una mica de màgia

A Homestead Arcana, els jugadors poden crear la seva pròpia granja personalitzada des de zero. Descobrint noves plantes, cuidant d’un jardí que creix constantment i creant noves eines, encanteris i pocions per restaurar la terra. Per sobreviure en l’entorn hostil, els jugadors han de recol·lectar plantes, encanteris i components de creació per utilitzar durant el seu viatge.

Una de les característiques clau del joc és la seva visió del gènere de simulador de granges, aportant, mai millor dir, nova màgia al joc. Homestead Arcana també permet als jugadors controlar la màgia de la natura per crear encanteris i perfeccionar les seves habilitats. Mentrestant treballen amb Huckleberry per derrotar el Miasma.

“Estem emocionats que els jugadors puguin gaudir de la gran bellesa de Homestead Arcana i experimentar tot el que hem estat treballant durant els últims anys”, va dir Zhenghua Yang, CEO de Serenity Forge. “Estem especialment emocionats pels nostres fans de tot el món perquè els hem tingut en compte mentre hem desenvolupat aquesta increïble aventura”.

Homestead Arcana ja està disponible a PC a través de Steam i Game Pass per a Xbox Series X|S, PC, i el núvol.