Ordinador

Marauders mostra la seva actualització gratuïta United Allies

Marauders mostra la seva actualització gratuïta United Allies

Team17 i Small Impact Games han anunciat una important actualització de contingut per a Marauders. L’actualització, titulada «United Allies», és la més gran fins ara i estarà disponible gratuïtament a Steam a partir del 25 d’abril.

L’actualització introdueix una nova facció al joc, els titulars United Allies, un grup d’operadors de la Marina de l’espai altament armats provinents de l’aliança occidental fictícia del joc. Els jugadors podran enfrontar-se als United Allies i saquejar nous equipaments, incloent-hi cosmètics únics, armadures i explosius com granades de mà i el devastador llançagranades «China Lake».

A més de la nova facció, l’actualització inclou una sèrie de noves característiques i millores. Per exemple, 14 naus noves, barrils explosius, venedors per adquirir recursos durant els assalts i el xat de veu de proximitat.

Els jugadors poden obtenir una vista prèvia de l’actualització United Allies en el nou tràiler publicat per Team17 i Small Impact Games. Marauders està disponible en accés anticipat a Steam per 29,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.