Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case presenta un nou cas per aquest estiu

Microids acaba d’anunciar l’esperada continuació d’Hercule Poirot: The First Cases, amb el llançament d’Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Amb la data de llançament prevista per a l’estiu de 2023, aquest joc d’aventures detectivesques està desenvolupat per Blazing Griffin, el mateix equip que va guanyar el premi BAFTA Scotland’s Best Game Award el 2022 per l’anterior entrega.

En aquest nou capítol d’Hercule Poirot, els jugadors viuran una història original que segueix el to d’Agatha Christie. El company de Poirot, Arthur Hastings, també hi farà acte de presència. Junts, s’han encarregat de transportar amb seguretat una obra d’art de valor incalculable que es mostrarà a Londres. No obstant això, la nit d’inauguració hi haurà una gran sorpresa, i els detectius hauran de resoldre un nou misteri.

Millores respecte a la primera entrega

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case presumeix d’una jugabilitat que introdueix als jugadors al món de Poirot. Podran explorar la capital, cercar pistes, entrevistar sospitosos i testimonis, i resoldre aquesta nova investigació. El joc estarà disponible a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S en edicions físiques i digitals.

El joc també presenta noves mecàniques de jugabilitat, com ara un que permet als jugadors desafiar sospitosos i detectar inconsistències. També s’ha millorat la inspecció de l’entorn i dels objectes, proporcionant una vista més cinematogràfica de les escenes. Els perfils dels personatges també tornen, permetent als jugadors fer servir les famoses cel·les grises de Poirot per crear rutes mentals i seguir el camí correcte per resoldre el cas.

El joc compta amb millores gràfiques i d’àudio, que proporcionen més profunditat i vida a cada escena. A més a més, la història està totalment doblada en anglès, francès i alemany.

Els fans de l’icònic detectiu i els amants dels bons misteris segurament gaudiran d’Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content