PlayStation

Drago Noka arribarà ben aviat a PlayStation 4

PLAYISM ha anunciat que Drago Noka, un joc de construcció i simulació de ciutats, es llançarà a nivell mundial per a PlayStation 4 el 28 d’abril de 2023, amb un preu aproximat de 19,50 euros. Desenvolupat per GeSEI unkan, els creadors de Wandering, Drago Noka permet als jugadors construir un poble sobre l’esquena d’un drac.

A Drago Noka, els humans han de viure a sobre dels dracs perquè la superfície està plena de substàncies perilloses i bèsties gegants. Els jugadors poden construir el seu propi poble, reunir recursos i crear nous objectes, mentre gaudeixen d’una vida pacífica a sobre de l’esquena d’un drac gegant.

El joc també permet als jugadors convidar a vilatans amb habilitats i personalitats úniques perquè visquin al seu poble. Poden treballar i construir junts, i fins i tot formar famílies. Els jugadors poden desenvolupar diferents tasques, com ara conrear, forjar, pescar, cuinar i fins i tot criar dracs gegants. Tanmateix, els jugadors també han de preparar-se per a les batalles contra dracs que amenacin la tranquil·litat del seu poble.

De fet, el joc ja es troba disponible a Steam i Nintendo Switch, des del passat gener.

GeSEI unkan va utilitzar l’eina de creació de jocs WOLF RPG Editor per crear Drago Noka. Amb l’anunci del llançament, els jugadors de PlayStation 4 poden esperar construir el seu propi poble a sobre d’un drac, i gaudir d’una experiència única.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content