PlayStation

Drago Noka arribarà ben aviat a PlayStation 4

PLAYISM ha anunciat que Drago Noka, un joc de construcció i simulació de ciutats, es llançarà a nivell mundial per a PlayStation 4 el 28 d’abril de 2023, amb un preu aproximat de 19,50 euros. Desenvolupat per GeSEI unkan, els creadors de Wandering, Drago Noka permet als jugadors construir un poble sobre l’esquena d’un drac.

A Drago Noka, els humans han de viure a sobre dels dracs perquè la superfície està plena de substàncies perilloses i bèsties gegants. Els jugadors poden construir el seu propi poble, reunir recursos i crear nous objectes, mentre gaudeixen d’una vida pacífica a sobre de l’esquena d’un drac gegant.

El joc també permet als jugadors convidar a vilatans amb habilitats i personalitats úniques perquè visquin al seu poble. Poden treballar i construir junts, i fins i tot formar famílies. Els jugadors poden desenvolupar diferents tasques, com ara conrear, forjar, pescar, cuinar i fins i tot criar dracs gegants. Tanmateix, els jugadors també han de preparar-se per a les batalles contra dracs que amenacin la tranquil·litat del seu poble.

De fet, el joc ja es troba disponible a Steam i Nintendo Switch, des del passat gener.

GeSEI unkan va utilitzar l’eina de creació de jocs WOLF RPG Editor per crear Drago Noka. Amb l’anunci del llançament, els jugadors de PlayStation 4 poden esperar construir el seu propi poble a sobre d’un drac, i gaudir d’una experiència única.