PlayStation

Anunciades les edicions físiques de Zapling Bygone

JanduSoft, l’estudi de desenvolupament de videojocs, ha anunciat la seva col·laboració amb Tesura Games per crear una edició física especial per al joc metroidvania, Zapling Bygone. Desenvolupat per 9FingerGames, el joc aviat estarà disponible a PlayStation 4 i PlayStation 5, amb dues edicions diferents per triar.

El joc comptarà amb una versió física estàndard, així com una edició de col·leccionista, anomenada Deluxe. L’Edició Deluxe de Zapling Bygone és la col·lecció definitiva per als fans del joc. Inclou una còpia física del joc, la banda sonora original, una insígnia de Zapling, un còmic, i una caixa de col·leccionista.

Zapling Bygone és un metroidvania on els jugadors han d’aniquilar els seus enemics i robar les seves habilitats. Cada habilitat s’adquireix derrotant un cap de fase i robant el seu crani. Aquestes habilitats permeten als jugadors travessar el món de maneres noves i fer-se més forts. El joc presenta gràfics pixelats i una jugabilitat de plataformes. Recompensa l’exploració, amb secrets a cada cantonada.

L’edició física de Zapling Bygone estarà disponible aquest any en les principals botigues. Per obtenir més informació, us convidem a visitar el lloc web de Tesura Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.